Geplaatst op Geef een reactie

De ontdekking van de blog

Dag lezers. Vandaag begonnen met de blog. Hier komen alle nieuwtjes en weetjes te staan. Vandaag begin ik met de nieuwe privacywet. Het zal aan de meeste mensen voorbij gaan maar het is toch niet onbelangrijk. Ik had het al in de vorige nieuwtje gezet maar hier nog maar een keer ter info

Dag lieve mensen. De nieuwe privacy wet komt er aan. Ik heb daar al op geanticipeerd. Immers op mijn site hoef je niet in te loggen of lid te worden. Je bestelt iets door het in de winkelwagen te stoppen en mij vervolgens een mail te sturen dat je iets besteld hebt. Ik gebruik alleen de email om te antwoorden en e.e.a. te regelen voor de betaling. Zodra alles geregeld en verstuurd is delete ik vervolgens alle gegevens. Dat betekend ook dat als je nog een keer wat besteld je alles opnieuw moet invullen maar aangezien dat maar heel weinig is lijkt mij dat geen bezwaar. Immers het gaat tenslotte om uw gegevens en die moeten veilig zijn. Deze gegevens worden overigens op geen enkele wijze bewaard, verkocht of anderszins gebruikt dan alleen voor het voltooien van de bestelling

Fijne dag nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.