Geplaatst op Geef een reactie

Kraaltjes en nog eens kraaltjes

Mooi blauw is niet lelijk

Hoi

Zo is het eigenlijk begonnen. Ik zag mooie kraaltjes en dacht daar kan ik wat mee. Maar wat dan. Geïnspireerd door de juwelen in de middeleeuwen ben ik eens gaan kijken op het internet. En wow zulke mooie dingen. Er valt nog een hoop leren. En kijk zelf ook eens naar historische filmen. Je zal zien dat iedereen vol zit met kralen. Mannen en vrouwen. Dus het is van alle tijden. Nu lopen wij niet meer met zulke overdaad rond [uitzondering daargelaten] maar toch een beetje bling wil je wel. En dus kan je mooi op mijn winkel allerlei leuke dingen vinden. Overigens niet alleen middeleeuws hoor. Ik ben ook zeer voor modern of eigen verzinsels. Mijn zus [ja daar is zij weer] en ik appen elkaar steeds met leuke ideeën. Werkt aanstekelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.